Spreekuren

Mededeling: Vanwege het COVID-19 virus is het op dit moment alleen mogelijk om langs te komen op afspraak. Het is op dit moment helaas niet mogelijk zomaar langs te komen. Mocht u behoefte hebben aan een afspraak, dan kunt u ons gerust mailen of bellen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij houden in ons pand aan de Atoomweg drie maal per week spreekuur: op maandag, woensdag en donderdag van 15.00 – 17.00. U kunt ons tussen deze tijden telefonisch bereiken en u kunt ons ten alle tijde mailen op noord@kjrw.eu.

Tijdens dit spreekuur hebben kinderen en jongeren de mogelijkheid om persoonlijk bij ons langs te komen met juridische vragen.
Je kunt gewoon bij ons binnenlopen!

Natuurlijk is dit niet de enige manier waarop zij ons kunnen bereiken. Per e-mail en telefonisch staan wij ook voor kinderen en jongeren klaar.

 

 

Sinds 2007 zijn wij gestart met het houden van spreekuren in de civielrechtelijke jeugdinrichting Wilster in Groningen. Hier bieden wij aan de gesloten geplaatste jongeren de mogelijkheid langs te komen wanneer zij met juridische problemen komen te zitten. Aanvankelijk boden wij één spreekuur in de maand aan, maar vanwege de grote belangstelling hebben wij dit al snel kunnen uitbreiden tot twee spreekuren in de maand.

Contact

De Kinder- en Jongerenrechtswinkel
Noord-Nederland

Adres:
Atoomweg 10
9743 AK Groningen

Telefoon: 050 31 25 040
(ma, wo en do 15.00-17.00u)

Email:
noord@kjrw.eu

Stuur ons een bericht

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een berichtje

Sorry, er is momenteel niemand online. Stuur ons een berichtje!

Je naam
* Emailadres
* Beschrijf je vraag
Nu inloggen

Heb je hulp nodig? Je kunt ons online alles vragen!

Je naam
* E-mailadres
* Beschrijf je vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons en we helpen elkaar! Laat ons een feedback bericht achter.

Hoe vond je onze support?